Инвеститор - СТРОЙКОЛУКС ООД

 

 

"Стройколукс" ООДе дружество със строго определени инвестиционни цели. Да създава ДОМОВЕ, а не просто апартаменти. "Изкуството" да живееш сред паркова среда с мисъл за спокойствието и сигурността на семейството и израстването на децата сред волност и красота.

 

Налагане и внедряване на европейски стандарти
и иновационни концепции в областта на жилищното строителство и оформление. Стремежът е да се постигне и опази "изкуството" да живееш в една нова общност, с мисъл за семейството, със стил, сред паркова среда, при уникално съчетание на услуги. Казано с други думи, "Стройколукс" ООД акцентира върху комфорта, безопасността и сигурността в своите комплекси, естетичното оформление на пространството около сградите и отлично развитата инфраструктура, сред която умело да бъдат съчетавани работа, развлечения, спорт и почивка.

 

"Стройколукс" ООД е дружество
със строго определени инвестиционни цели: - Фирмата инвестира в закупуването на недвижими имоти (парцели и сгради), както и в строителството и въвеждането в експлоатация на нови сгради на територията на Република България. Приоритетните целеви пазарни сегменти, към които компанията е ориентирана, са луксозни апартаментни комплекси (затворен тип), търговски и офис площи, центрове за отдих и релакс.
- "Стройколукс" ООД е дружество, което не само генерира, но и управлява някои от осъществените свои идейни проекти.

 

"Стройколукс" ООД се занимава с инвестиционна
и предприемаческа дейност и отдаване под наем на недвижими имоти. Инвестиционната дейност на компанията е в няколко насоки:
- Инвестиции в жилищни имоти
- Инвестиции във ваканционни имоти
- Инвестиции в търговски площи и обществени сгради

 

 

Тракия КАЗА - жилищен комплекс

ТРАКИЯ КАЗАТази сграда е истински малък бутиков шедьовър! Притежава чара и красотата, която...
виж повече »

КОРОНА

КОРОНАНовият жилищен комплекс "Корона", разположен на бул. "Пещерско шосе" е...
виж повече »

РАЙСКИ КЪТ 1 - жилищен комплекс

"РАЙСКИ КЪТ" 1Комплексът е изграден в гр.Пловдив – кв. "Христо Смирненски", с разгърната застроена площ над 25 000 кв.м. Реализиран и продаден на 100%
виж повече »

ТРАЙСКИ КЪТ 2 - жилищен комплекс

"РАЙСКИ КЪТ" 2Нов жилищен комплекс в южния район на гр.Пловдив - "Кючюк Париж". Разположен е на бул."Южен"- /бул."Александър Стамболийски"/, пред РУМ "Родопи"
виж повече »

Тракия Плаза - жилищен комплекс

PRIMEA BEACH RESIDENCEЕдин комплекс, построен на самата плажна ивица в залива Нестинарка на курортния град Царево - пуснат в експлоатация през август 2009 г
виж повече »

Тракия Плаза - жилищен комплекс

"ECOHOME" в гр. СофияТри съвременни, луксозни и функционални жилищни сгради на територията на гр. София, построени и въведени в експлоатация в периода 2004-2009 г.
виж повече »

Тракия Плаза - жилищен комплекс

PREMIUM SPA RESIDENCEКомплекс "Premium SPA Residence" се намира във Велинград на 81 км. от Пловдив и на 130 км. от София.
виж повече »

 

Офис: тел. 032 25 00 11, факс: 032 25 00 10, email: stroikolux@abv.bg
Брокер: gsm: 087 8 58 11 22, email: sale@trakiaplaza.bg