Жилищен комплекс Тракия Плаза

 

 

Тракия Плаза


е нов луксозен жилищен комплекс в самото сърце на жк. Тракия, гр. Пловдив, в близост до новото кметство, поликлиниката, всички търговски центрове и училища, разположени в района. Прекрасно място за живеене и инвестиция, произтичащо не само от лукса, но и от модела и начина на живот, предлаган от комплекса, доставящ сигурност и комфорт.

В търговския център


е пресъздаден уюта на топла Тоскана, стара Флоренция, Пиза и Сиена.

Това превръща Тракия Плаза в едно уютно, артистично, непринудено място за срещи и забавления, с много шик, елегантно с лек аристократизъм. Интериорът ще потапя клиентите изцяло в духа на Италия - такава каквато е, без излишна помпозност. Старите фасади, павета, пейки, цъфнали молохи, малката пиаца с фонтана и уличния музикант, ... всички най-емблематични символи.

Препоръчваме комплекс Тракия Плаза


като най-доброто място за инвестиция и живот в този район на град Пловдив. Жилищна част и „Италианската улица” - бутиковата търговска част е отлично съчетание, внасящо неповторима атмосфера и свой собствен облик и колорит! Именно това прави Тракия Плаза неповторим и единствен!

Не пропускайте


в своето търсене на имот за живеене и инвестиция в гр. Пловдив, възможността да се запознаете по-отблизо с комплекса. Човек често съжалява повече за пропуснатите възможности от колкото за това, което вече е направил!

Жилищната част


е с класически апартаменти с една или две спални, с прави стени, ъгли, нормални светли и слънчеви стаи, осигуряващи уюта и комфорта търсен от всички нас. Строителството е изключително качествено, отговарящо на всички европейски изисквания! Фасадата на комплекса с австрийски текстолит, с най-висок клас изолация, двуцветна петкамерна дограма с алумиева капачка – най-висок клас, асансьори и общи части, изпълнени наистина луксозно, с интелигентни дизайнерски решения и иновационни технологии! Истински блиндирани врати и красиви интериорни врати!

Ето затова препоръчваме


тези светли, просторни и уютни жилища – защото правилното решение днес - прави живота ни по-сигурен, комфортен и щастлив утре – за нас и децата ни! Заповядаите и се запознайте с разпределенията и архитектурата на жилищата в отдел Продажби.

За тези, които желаят да закупят жилище с кредит,


цялостен или частичен, е осигурено 100% банково жилищно кредитиране при най-добри условия! Първоначалното одобрение и конфигурацията са още на момента по време на огледите! Не е необходимо да ходите по банки, да подавате купища документи и да чакате по 1 или 2 седмици. Осигурили сме мобилен банков консултант - това е напълно безплатно и неангажиращо! Докато свърши огледа, който няма да ви отнеме повече от 15 минути, вие вече ще знаете всичко!

 

Офис: тел. 032 25 00 11, факс: 032 25 00 10, email: stroikolux@abv.bg
Брокер: gsm: 087 8 58 11 22, email: sale@trakiaplaza.bg